Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Vývojáři embedded zařízení se odvracejí od Linuxu od masi - Nesmyslu? Pane vy jste skutecne demagog. Ja Vam napisu,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 10. 2008 8:41

    masi (neregistrovaný)
    Nesmyslu? Pane vy jste skutecne demagog.

    Ja Vam napisu, ze pro CE nemuzu pouzit tiskarnu, protoze nemam drivery, vy my napisete, ze tiskarnu klidne pouzit muzu, ze Win GDI je mnohem lepsi nez to co je v linuxu (s cimz bych i souhlasil), ale ze drivery opravdu nemam. Uzasne, sice mam dokomnale API, ale nemam drivery. To opravdu muze napsat jenom nekdo, kdo sam jen keca, ale pritom nikdy nic udelat nemusel....

    Ja vlastne uz ani nevim, proc na Vas reaguji. Takze podle Vas sice mam zahodit nejnovejsi model (v te dobe) 2.4" palcoveho LCD displeje a pouzit nejaky stary, jenom proto ze nemam driver? Vazeny pane, s timhle pristupem byste se jako vyvojar opravdu neuzivil.

    "Pokud chcete psát vlastní driver, musíte vědět, jak na to (na jakékoliv platformě), nebo se to naučit"

    Ale chapete pointu? Celou dobu se vam snazim vysvetlit to, ze pokud pouziju Linux (ktery znam), tak se nic noveho ucit NEMUSIM, protoze to uz jednou umim. A nemusis se uchylovat k pouziti displeju, pro ktere drivery jsou (heh, to jste me fakt pobavil) a bez dlouheho studia si upravim stavajici. Dochazi vam to?

    A dekuji za radu, ze si mam naji srovnavaci tabulky pro pouziti XP/Embedded. Ooo, to by me vazne nenapadlo. Ale vy proste nechapate, ze ja vam popisuji priklad, kdy potrebuji neco z obou systemu a tu moznost proste NEMAM! Bude vezmu jedno a nebudu mit druhe a nebo obracene. Pri pouziti Linuxu ne. Dam si tam presne to co potrebuju.

    A vazeny pane, to ze vy si neco adhoc najdete na googlu a budete tim argumentovat jeste neznamena, ze to skutecne je k necemu pouzitelne (napr. pouziti telnetu pro uzasny windowsocky shell). Vy evidentne vyvojar nejste a z toho co pisete jste nikdy nic neudelal, takze to od vas tak uplne nesedi. Jo a diky za vasi skvelou radu pro pouziti .NETu. Ach jo, kde by me tohle napadlo...

    To ze jde pouzit coredump v CE jsem nevedel, schvalne si to prectu. Ale ocituji jednu vetu z vaseho linku kterou jsem letmym pohled nasel:
    "Crash information is compressed into a CAB file and, with user consent, sent to the Microsoft Watson web site"

    Tak toto je mi opravdu velmi platne...

    No, nez mi tady zase date milion googlem najitych linku, nestydte se napiste mi par radku na jednu trosku osobnejsi vec. Proc tohle delate? Tvrdite, ze nejste placeny MS, ale tolik casu co stravite psanim na diskuzich svedci bud o opaku nebo o nejakem psychickem problemu. Opravdu nechapu, proc mate potrebu chodit na server jako je root.cz a neustale zde vsechny presvedcovat o sve vire (ale prakticke zkusennosti se systemovou administraci nebo jako vyvojar rozhodne nemate, to me je jasne). Bez urazky, to svedci bud o tom, ze jste placeny/ze jste fanatik/ze si musite neco dokazovat. Ja take nemam rad motorky, ale ani me nenapadne abych venoval tolik sveho casu spamovanim diskuzi motorkarskych serveru a presvedcoval aby si poridili auto. Ne, opravdu me to zajima, jake pohnutky vas k tomu vedou.