Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Vývojáři embedded zařízení se odvracejí od Linuxu od Lael Ophir - Já jsem demagog, kdežto vy tvrdíte, že k...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 9. 10. 2008 12:23

    Lael Ophir (neregistrovaný)
    Já jsem demagog, kdežto vy tvrdíte, že k Windows CE neexistuje DB konektivita jinam než na MS SQL Server, a že není možné pořídit dump. Máte zajímavé závěry ;)

    Když chcete použít zařízení, pro které nemáte driver, musíte použít jiné zařízení, nebo si driver napsat (dražší alternativa). To se týká tiskárny (u které jsem pravda na poprvé nepochopil, že máte problém jen s driverem) i displaye. A napsat driver tiskárny, to je proti driveru displaye ještě jednodušší. Samozřejmě můžete prostě upravit zdrojáky driverů obsažených v CE, a máte k dispozici rozsáhlou dokumentaci.

    O error reportingu si určitě přečtěte, zvláště sekci "Capturing a Dump File on a Standalone Device", konkrétně parametr DontUpload ;)

    Jestli mi dochází, že znáte Linux, a neznáte CE... To je celkem vidět z toho, že toho o CE víte o dost méně, než já. Zbytek bych opakoval z toho, co jsem napsal vašemu kolegovi, a o je naprosto zjevné:
    http://www.root.cz/zpravicky/vyvojari-embedded-zarizeni-se-odvraceji-od-linuxu/229917/