Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Vývojáři embedded zařízení se odvracejí od Linuxu od masi - Uz me to nebavi.Vy sam vite kde kecate...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 10. 2008 0:52

    masi (neregistrovaný)
    Uz me to nebavi.Vy sam vite kde kecate a jak rikam, z duvodu nejake psychicke/fyzicke poruchy se vas bavi hadat a o vysledek vam vubec nejde.

    Znamená "smysl pro humor", že člověku připadá vtipný jakýkoliv pokus o vtip? Asi ne, jinak by se každý dobře pobavil u vtipu "šli dva, a protřední upadl

    Hmm... A vykrik MHB48 rulez a poznamky o pruklepacich jsou opravdu vtipne tak, ze byste je mohl prodat do novy.... To uz ten vtip co jste psal ted se mi zdal veselejsi.


    Myslim, ze kazdemu je jasne ze vas puvodni vykrik o GPL byl zacatek stupidniho flamewaru, do ktereho jsem se bohuzel chytil a docela lituji ze jsem stravil tolik sveho casu hadanim se s trolem jako vy, ktery nema nic lepsiho na praci. Okecavajte si to jak chcete....

    O coredumpech jste mi updatoval informace, dekuji vam, uz jsem to psal jednou. S tiskarnama a databazema si dal stojim za svym. V Linuxu mam moznost se pripojit temer ke vsem databazim a ke vsem tiskarnam a to instantne, kdezto v CE je jejich pocet omezen. A dal se o tom nehodlam bavit (resp. uz asi o nicem).

    "A zde musím opakovat: svoje dojmy trvale nadřazujete faktům."

    Ale vy taky, jak jsem uz nekolikrat rekl, coz ale zustalo bez reakce.

    "S takovou v tom blázinci můžete lehko skončit vy, abych napsal natvrdo to, co jsem vám již dříve psal velmi citlivě."

    Dik za radu od zkusenejsiho...

    "že se až divím, že s takovým mozkem dovedete najít písmena na klávesnici."
    "A nakonec úcta k bližnímu je v diskuzi velmi potřebná"

    Hmm... Hezke. Tak nevim, kdo tady predvadi myslenkove zkraty (dokonce v ramci jednoho prispevku). Tak myslim, ze ted uz si fakt muzem tykat, pac kdyz mi napises toto, nemas pravo ode me vyzadovat jekoukoliv davku ucty nebo slusnosti (a nevzpominam si, ze ja nekdy napsal neco az tak ostreho).

    "Ohledně úcty bych to rád uvedl na pravou míru. Vykat si s lidmi je v češtině výchozí stav, pokud se obě strany nedohodnou na tykání."

    Zrejme mas misto mozku prejt ty, kdyz nedokazes pochopit, ze NA TOMTO SERVERU SI LIDI TYKAJI. JE TO TADY NEPSANY PRAVIDLO A KDYZ SE TI TO NELIBI, NIKDO TE TADY NEDRZI, NECHOD SEM A NEDISKUTUJ! A podle meho skromneho nazoru nebudes chybet vubec nikomu. Zaloz si vlastni blog a tam se rozciluj jak chces. Ale jo, chapu to. Jenom to zapada do meho nazoru, ze ti jde jenom o to, se s nekym hadat.

    "Závěrem: je smutné, že jste si nevzal nic z toho, co jsem vám psal o rozlišování fakt a dojmů. Trochu se obávám, že s tím ani nic dělat nemůžete, a že jde o latentní chorobu vaší mysli."

    A ja ti znova pisu, zamet si pred vlastnim prahem a nekritizuj me za neco, co sam delas v mire docela vrchovate...