Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Vývojáři v Silicon Valley místo klasické stravy často zvolí proteinový prášek od Bystroushaak - > Nase poznani lidskeho tela je fakt primitivni...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 5. 2015 13:00

    Bystroushaak

    > Nase poznani lidskeho tela je fakt primitivni a nejsme schopny prirozenou stravu nahradit proteinovym sojovym koktejlem.

    Opravdu to někdo chce dělat? Nebo tu jen vytváříš spekulace a skáčeš k předčasným závěrům na základě bulvárních titulků?

    Já třeba taky občas některé dny sedím u počítače a nechce se mi nic vymýšlet, tak u toho žeru suché musli, které si jednou za čas sám umixuju. Třeba půl dne a pak si dám k večeři steak. Teď jen stačí, aby se toho chytli autoři bulvárních novinek a za týden si přečteš, že "Programátoři v praze nejí nic než musli". Možná pod tím bude taky diskuze, kam to ten svět spěje, že jsme všichni blbci, že lidské tělo nemůže žít pořád jen z musli a že za to určitě může GMO a ..

    Prostě dost už.

    > Kdyz holt ztratis 40% prirozenyho prijmu vitaminu ze salatu, vitaminu D z jater na houbach a bazalky na pecenym kureti, bude ti to chybet.

    Játra na houbách a bazalku na pečenym kuřeti jsem nikdy v životě neměl. Takže ne, nebude.