Jde o to co je normálně. Na cestách mimo civilizaci jsem dělal teplou snídani, kolem poledne snědl něco malého studeného a když jsem zastavil na noc, dělal jsem "večeři". To není můj výmysl. Poměr jídel a jejich složení můžeš upravit. Nic ti nebrání navýšit scházející složky ráno a odpoledne.
Ještě "nedávno" se v mnoha podnicích chodilo na oběd po práci. Takže místo proteinu houska, nebo chleba se salámem. Odzkoušeno na dnešních důchodcích.
Vitamíny doplníš z nápojů.
Ano. Po pár desítkách let se nějaké rozdíly mohou projevit. Jenže stres z debilů u stolu a po cestě na jídlo se projeví hned.
Takže když například 20% stravy po 5 dnů nemá zcela přirozené složení, ale je kompenzováno, nedělal bych z toho drama. Nadšení manželky pro veganskou kuchyni, když máš chuť na svíčkovou se projeví víc.