Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Yahoo Mail blokuje uživatele, kteří blokují reklamu od Spider - Jasne, tak proc to tak nefunguje? Proc si...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 11. 2015 10:47

    Spider (neregistrovaný)

    Jasne, tak proc to tak nefunguje? Proc si nemam moznost preplatit obsah na vsech webech (tam, kde tu moznost mam, to delam), a cpou mi misto toho hnusnou otravnou reklamu, kdyz je to tak fajn pro provozovatele? Protoze nemaji zajem, zasrat web reklamou je pro ne levnejsi, nez implementovat platebni brany.
    Navic spousta provozovatelu absolutne neresi, co se jim pres reklamni systemy nacpe do stranek, viz prusery tady nebo zasekly gemius na abicku ve sve dobe...

    Kdyz mi prijde predplaceny casopis a je zabaleny v obalu s reklamou/je reklama vlozena, tak obal/vlozenou reklamu nectu a rovnou zahodim = blokovani reklamy na netu.
    Pokud tim zaserou obsah casopisu, prestanu ho odebirat. Pokud presahne uroven inboxovane reklamy (tj, ne popup, ale co je soucasti obsahu), prestanu na tu stranky chodit.

    A kdyz jsme u toho kradeni - provozovatel webu mi zasira linku zobrazovani reklamy, kterou nechci, kdo mi to zaplati? Nazyvam ja ho zlodejem? Ne.