Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Youtube a autorská práva: Google bojuje s článkem 13 od Rudolf Dvořáček - "Co změnily poslední a předposlední volby do ps?...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 11. 2018 14:42

    Rudolf Dvořáček (neregistrovaný)

    "Co změnily poslední a předposlední volby do ps? NIC. Jen se přeházely křesla a u kormidel a korýtek jsou ti stejní podvodníci."

    Ti lide bez ohledu na to, zda souhlasim s jejich zvolenim, coi ne byli zvoleni volici a pocty hlasu, ktere ziskali si muzete vyhledat. Mimochodem v PS jsou nyni Pirati, kteri tam predtim nebyli, proto jen tezko muzete napsat, ze tam jsou ti stejni.
    A pokud jsou podvodnici, pak na ne muzete podat trestni oznameni pro trestny cin podvodu.

    "Před volbama naslibujou kdo s kým bude a kdo s kým v žádném případě nebude spolupracovat a pak...? :) pak se to prostě nějak udělá a předvolební prohlášení o 100% odmítnutí spolupráce s komunisty rázem přestává platit... protože se tam prostě sypou korunky a chybí 10 podpisů a komunisti chcou taky korunky a mají 10 volných podpisů...
    To není seriózní jednání politiků, kteří by mi stáli za 30 minut času a půl litru benzínu..."

    Strana, kterou jsem volil ja sve sliby prozatim dodrzela, pokud vas zklamali vami voleni poslanci, oslovil jste je proc spolupracuji s komunisty, ackoliv vam jako volici slibili opak?

    "Způsobuje to špatný volební systém, který neumožňuje vyjádřit svůj názor. Zkuste si o tom něco přečíst.. šance na jakoukoli změnu je tam pouze a výhradně v případě, že jedna strana dostane prakticky "všechny" hlasy."

    Pokud chcete zmenit volebni system, zkuste se svym navrhem oslovit sveho poslance, nechte tento navrh prosadi jako zmenu ustavniho zakona v PS a Senatu.