Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Zkracovač Jdem.cz skončil, zneužívali ho podvodníci od Filip Jirsák - Tuhle skupinu lidi absence nejakeho zkracovace URL trapit...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 12. 2023 12:37

    Filip Jirsák
    Stříbrný podporovatel

    Tuhle skupinu lidi absence nejakeho zkracovace URL trapit opravdu nebude, vysoce pravdepodobne ani nebudou tusit, co ze to vlastne je to URL. To je drobny detail, ktery prehlizite ;-)
    Vaše představa, že všichni buď dělají to samé, jako vy, nebo jsou to neandrtálci žijící v jeskyních, neodpovídá realitě. Např. moje babička, které bude za pár let devadesát, používá e-mail, používá MMS (na rozdíl od spousty daleko mladších lidí okolo, včetně mne), používá WhatsApp, ale s QR kódem by si neporadila. Zato už jsme spolu řešili něco na základě URL, kterou měla napsanou na papírku.

    Nekomplikujte lidem život jenom proto, že nezapadají do vašich škatulek, které jste si vytvořil. Na to, jak usnadnit lidem práci s informačními technologiemi, už dávno existuje obor – UX (user experience) design. A věřte, že potřeby uživatelů se zjišťují úplně jinak, než že si Danny vymyslí, co se hodí jemu, a ostatní si zaškatulkuje jako nesvéprávná nemehla.