Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Zpravodajské služby ukradly obrovskou databázi klíčů SIM karet od Lael Ophir - Ad Rusové, na rozdíl od Američanů, měli aspoň...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 2. 2015 15:04

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad Rusové, na rozdíl od Američanů, měli aspoň dobrý důvod - ehm? Američané sestřelili Iran Air Flight 655 během aktivních bojů v oblasti. Měl civilní squawk code, ale neodpovídal na rádiový kontakt a startoval z letiště, které Íránci (chytře) používali pro civilní i vojenské stroje. Navíc se podle vojáků squawk code na nějakou chvíli změnil na vojenský, což může být důsledkem technických omezení tehdejších transponderů.

    Korean Air Lines Flight 007 omylem letěl nad částí území SSSR. Měl civilní squawk code, stíhač měl vizuální kontakt, tvrdil nadřízeným že jde o civilní letoun, ale přesto dostal rozkaz ho sestřelit.

    Ad MH17... těsně před zřícením pohybovala v jeho blízkosti Ukrajinská stíhačka - zdroj? Pokud je zdrojem ten "satelitní snímek" složený z mapy z Google Earth, mapy z Yandexu a prvním hitem na dotaz "boeing top view", tak to linkovat ani nemusíte :)
    http://www.whathappenedtoflightmh17.com/proof-the-russian-tv-satellite-photo-of-mh17-is-fake/